dilluns, 12 de març del 2018

XERRADA SOBRE LA BICICLETA

Dijous a l'escola vam tenir la visita de l'Haritz de l'Associació BiciTerrassa Club, va venir a explicar-nos un munt de coses sobre les bicicletes que no sabíem. Ens va ensenyar la seva bici, ens va explicar les parts i per a què servia cada cosa. També vam parlar dels tres avantatges més importants de les bicicletes: no contaminen, no fan soroll i ens ajuden a fer exercici.

Ens va explicar que hi ha diferents tipus de bicis: elèctriques, estàtiques, de muntanya, de ciutat... També ens va dir que podem anar a l'Ajuntament a registrar la nostra bicicleta per després enganxar l'etiqueta que ens donin a la nostra bici per si es perd o ens la roben.

Ens vam imaginar com crèiem que podrien ser els mitjans de transport del futur: menys contaminants i menys sorollosos. Abans de marxar fins i tot ens va portar un detallet per a cadascú: un cartellet per penjar a la nostra pròpia bici avisant que podem circular pel centre del carril i uns consells molt bàsics i pràctics que ens ajuden a poder circular en bicicleta per a la ciutat.
Moltes gràcies Haritz per explicar-nos aquest munt d'aspectes de la bicicleta tan útils i interessants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada